Tilburgse wielervereniging presenteert haar talenten van de toekomst - Ploegenpresentatie 2024

Aanstaande vrijdag 1 maart vindt bij hoofdsponsor Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout de jaarlijkse ploegenpresentatie plaats van TWC Pijnenburg. Een avond samen met sponsoren, (jeugd)leden, trainers en vrijwilligers. 

De succesvolle Tilburgse wielervereniging bestaat inmiddels 88 jaar en heeft in die jaren honderden jeugdrenners opgeleid tot volwaardige wielrenners. Bekende renners uit het heden en het verleden hebben het wielervak geleerd op het eigen parcours in de Reeshof. Denk hierbij aan kampioenen als Henk Baars, Gerben de Knegt, Danny en Boy van Poppel, Timo Roosen, Bram Welten, Sam Oomen en Hetty van de Wouw.

De toppers van morgen staan te trappelen om zich aan het begin van een nieuw wegseizoen te presenteren aan het publiek. Tijdens de feestelijke avond worden alle huidige renners, ploegleiders en trainers aan het publiek voorgesteld en worden de kampioenen en medaillewinnaars van het afgelopen veldrit- en wegseizoen gehuldigd. Het spreekt voor zich dat niet iedereen kampioen kan worden, speciaal daarvoor is de Rabobank Jeugd Stimuleringsprijs in het leven geroepen. Degene die deze prijs mee naar huis mag nemen, is iemand die zich op een bijzondere en positieve manier in de kijker heeft gereden en dat hoeft juist niet te zijn door het podium in een wedstrijd te halen.
De renner die zich het meest heeft doen gelden tijdens het veldrijden krijgt met de Cees Zoontjes Veldrittrofee een eigen prijs. Degene die tijdens het wegseizoen uitzonderlijk heeft gepresenteerd mag de Jan Pijnenburg Trofee in ontvangst nemen. Ook na hun tijd bij de jeugd blijven leden TWC Pijnenburg trouw, daarom zet de vereniging deze avond ook enkele jubilarissen in het zonnetje.

Al deze successen zijn niet mogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers, maar zeker ook de shirtsponsors hebben daar een groot aandeel in. Tijdens de duizenden kilometers die de renners jaarlijks fietsen, zijn ze gelukkig goed zichtbaar en dat hebben ze meer dan verdiend. Naast hoofdsponsor Hoppenbrouwers Techniek zijn dat  fietswinkel Profibike.nl, vleesproducent Group of Butchers, fietsreparatie en -onderhoud Bike Service Mutsaers, gereedschapsleverancier Kukko, PUCH Fietsen en sportkledingmerk Bioracer.

 

IMG-20240224-WA0011
IMG-20240224-WA0012
IMG-20240224-WA0013

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

Clubhuis

Bijsterveldenlaan 3
5045 ZZ Tilburg
Nederland
(geen post naar dit adres sturen!)

E:

Postadres

De Vucht 11
5121 ZK Rijen
Nederland

Ook u kunt ons steunen!

Als u via onderstaand logo naar de diverse websites gaat en daar een aankoop doet, steunt u onze vereniging. Het kost u niets extra's, de aangesloten webshops schenken een klein bedrag per aankoop die op deze manier wordt gedaan.

Logo Sponsorkliks

© 2024 TWC Pijnenburg. Alle rechten voorbehouden. Webcams.